Over Huygens Groep

Huygens Groep, het woord ‘groep’ zegt het al. Of eigenlijk zijn we meer een team. Een team van drie specialisten die alle aspecten van een scheiding verzorgen: mediation, hypotheken en makelaardij. En die samenwerking tussen de drie specialisten is echt uniek. U zou het synergie kunnen noemen. Of misschien zelfs wel een scheiding van A tot Z. Wij noemen het gewoon ‘ons werk’ en zien graag dat u beiden – na een vlotte scheiding – weer vooruit kunt. Aangenaam, onze specialisten…

Bryan - Huygens Groep

Bryan – Mediation

U komt binnen bij Bryan, onze mediator. Een fanatiek sporter met een nooit-opgeven-mindset. En met diezelfde inzet start hij de gesprekken. Om elke scheiding tot een goed einde te volbrengen: een scheiding waarna u beiden vooruit kunt kijken, met een duidelijk scheidingsplan als basis. Klaar voor de start?

Steve & Pieter – Hypotheken

Het eerste contact is met Steve. Een voetballer in hart en nieren. Hij zorgt voor de eerste aanname en passt de bal door naar zijn collega Pieter. Wijnliefhebber pur sang. En net als dat wijn variabelen kent die de smaak bepalen, werkt dit ook zo met hypotheken. Niet iedere wijn smaakt bij ieder gerecht. Zoals niet iedere hypotheek bij ieder persoon past. Pieter zorgt voor afstemming tussen wensen, plannen, voorkeuren en financiële mogelijkheden. Hij rekent alles door, bespreekt uw (woon)wensen en maakt een hypotheekplan.

Pieter - Huygens Groep
Joeri - Huygens Groep

Joeri – Makelaardij

Met de kennis van Bryan’s mediation en Steve’s hypotheekadvies in het achterhoofd, zoekt… nee, víndt hij de juiste woning. Een woning die is afgestemd op uw smaak, wensen en budget. Een fijne ruimte voor een frisse start. Het gevoel van door kunnen gaan; voor u en de kinderen. Omdat een nieuw begin ook helemaal het einde kan zijn.

Heeft u een vraag? Stel hem hier!

    Bel ons

    070 – 444 25 25

    Locatie

    Westvlietweg 71-5
    2495 AA Den Haag